· 

Nieuwe Writers Life serie

Wat niet veel mensen weten, doordat ik er niet veel over vertel, is dat ik bezig ben met het schrijven van een boek. Sinds mijn tienerjaren wil ik, net zoals vele andere, een schrijver zijn. Sinds die tijd heb ik dan ook al meerdere verhalen bedacht en enkele ben ik aan begonnen. Het probleem was altijd dat ik niet verder kwam dan de verhaallijn en enkele losse hoofdstukken. Om eerlijk te zijn heb ik er toen ook niet de tijd en moeite in gestoken die het nodig had. Sinds eind 2017 doe ik dit wel. 

 

Nu ik zoveel bezig ben met boeken en schrijvers, en al helemaal sinds ik contributor ben van Writers:community is het schrijven bij mij weer enorm gaan kriebelen. Ik heb dan ook één van mijn favoriete verhalen uit de la gehaald en ben er weer mee aan de slag gegaan. Nu kan ik zelf ook ervaren hoe handig en motiverend het platform van Writers:community is. Ik heb doorgezet bij het punt waar ik voorheen afhaakte en nu ben ik echt aan het schrijven, and I love it. 

 

De reden dat ik er nooit eerder over heb verteld is omdat ik niet een project wou delen dat ik misschien snel weer opgaf. Nu ben ik op het punt dat ik zeker weet dat ik ermee verder ga en dat het delen van mijn proces juist motiverend kan werken voor mijzelf. Dat is dan ook een van de redenen dat ik ook dit deel van mijn leven wil vastleggen, daarnaast lijkt het mij ook super leuk om later op terug te kijken en hoop ik natuurlijk meer van jullie te inspireren om te schrijven of te helpen/ondersteunen tijdens jullie schrijfproces. 

 

DUS: ik ga nu 'Daily Vloggen' maar deze komen per week online, een weekvlog dus. Deze zijn voornamelijk gericht op mijn Writers Life maar ik deel ook de rest van mijn dag. Zo zal ik ook vertellen over wat ik doe, wat ik lees en neem ik een camera mee als ik ergens naartoe ga. Het wordt dus eigenlijk een standaard vlog... met daarin schrijfupdates... juist. 

 

Op mijn blog heb ik wel een speciale blogcategorie 'A Day in a Writers Life' waarin ik echt alleen updates, problemen en andere gedachtegangen deel waar ik tijdens het schrijven tegenaan loop. Hier deel ik dus mijn ervaringen als schrijver en geef ik tips. 

 

Dat was het voor deze update! Heb je vragen, laat dit dan zeker in een reactie weten. Dan zal ik deze beantwoorden in een reactie, vlog of blog!

Reactie schrijven

Commentaren: 0