· 

Verwachte Boekverfilmingen 2018


Every Day

Ik kijk zo uit naar deze film! Hij is ondertussen al in de bioscoop en ik ben nog niet geweest. 

Deze boekverfilming gaat over een meisje dat verliefd wordt op een persoon die elke dag wakker wordt in iemands anders lichaam en voor één dag het leven van die persoon leeft. Elke dag een ander lichaam, elke dag een ander leven, elke dag verliefd op hetzelfde meisje. 

Dit klinkt als een super ontroerend en mooi verhaal waarin onze hoofdpersonage elke dag opzoek moet gaan naar haar ware liefde. Een liefde die uiterlijk, geslacht en afkomst overschrijd. 

14 februari 2018


Read Sperrow

De fantastisch Jennifer Lawrence wordt een keuze voorgelegd, vermoord een man die onrecht heeft aangedaan en haar zieke moeder krijgt de behandeling die ze nodig heeft. Dit leidt ertoe dat de hoofdpersonage wordt opgenomen in een programma waar ze tot een spion en moordmachine word gemaakt; een Sperrow. Het is de bedoeling dat er niet veel menselijkheid meer in een Sparrows overblijft. Al denk ik dat dit bij onze hoofdpersonage toch het geval is? 

I'm so intrested! Ook deze is al uit maar moet ik nog zien.

1 maart 2018


A Wrinkle in Time

Dit is een verfilming van een jeugdboek waarin onze hoofdpersonage samen met 2 vrienden door tijd en universums moet reizen opzoek naar haar vader. Deze film zit vol met fantasy, prachtige werelden en geweldige special effects. Naar mijn idee is het een magisch verhaal over een meisje dat op zichzelf moet leren vertrouwen om een wereld (of misschien wel meerdere) te redden. I'm a sucker voor dit soort films. Ze laten mijn fantasy leven en mijn hart verwarmen. 

P.s. deze film zit vol met een geweldige cast zoals Oprah Winfrey en Reese Witherspoon

8 maart 2018


Peter Rabbit

AHHH nostalgie! Dit is een boek dat mij vroeger vaak werd voorgelezen en waarin ik zelf leerde lezen. Pieter Konijn (de Nederlandse benaming voor Peter Rabbit) kwam altijd in de problemen, van zijn blauwe jasje kwijtraken tot de wortels van de boer opeten. Ik ben heel benieuwd wat voor avonturen hij gaat beleven in de film! Ik ben zeker van plan om deze film te zien, al is het om nostalgische redenen. 

28 maart 2018


REady Player One

Het is eindelijk bijna zo ver! De verfilming van Ready Player One komt in de bioscoop. De trailer ziet er zo gaaf uit. Dit is van veel mensen hun favoriete boeken en ik weet zeker dat ik ook fan ben zodra ik het boek uit heb. En dat gaat gebeuren voor de film uitkomt! 

Ready Player One gaat over onze wereld in de toekomst waar er veel armoede heerst en grondstoffen opraken. Mensen vluchten in een virtuele wereld, OASIS Wanneer de maker komt te overlijden laat hij easter eggs achter in de wereld en het spel begint!

29 maart 2018


Love, simon

Dit boek staat nog steeds erg hoog op mijn te lezen lijst en nu weet ik dat ik het moet lezen voor 14 juni. Deze verfilming gaat over Simon die worstelt met zijn homoseksualiteit op de middelbare school. Wanneer er een jongen bij hem op school anoniem uit de kast komt besluit Simon hem te berichten. Dit leidt tot meer mailcontact en er ontstaat een relatie tussen de twee jongens. Dit maakt alles voor Simon nog ingewikkelder.  

Dit klinkt als een mooi verhaal over zelfacceptatie en de zoektocht naar liefde, met en grote dosis humor! Dit alles zorgt ervoor dat ik niet kan wachten op de film (duurt nog zo lang...!) En daarnaast, ik ben echt DOL op Nick Robinson

14 juni 2018


The darkest minds

Het duurt nog wel even voordat deze verfilming uitkomt, maar volgens mij is het zeker de moeite waard om deze in de gaten te houden! Er zijn al een paar toffe beelden van de opnames te vinden en de cast is al bekend! Zo gaat de prachtige Amandla Stenberg de hoofdrol spelen. 

De trilogie is recent door Karakter in het Nederlands uitgegeven. Van wat ik weet gaat het verhaal over tieners die speciale gaven hebben en ergens uit moeten ontsnappen of tegen moeten strijden. (?) Heel vaag, I know. Dat is alles wat ik weet dus ik ga snel de boeken lezen!

4 september 2018

all the bright places

Het verbaast mij eigenlijk dat dit boek nog niet eerder verfilmt is. Volgens mij is All The Bright Places het enige boek op deze lijst die ik WEL al heb gelezen. Over deze verfilming is nog vrijwel niks bekend alleen dat het eind 2018 uit komt en dat Elle Fanning de hoofdrol van Violet gaat vertolken. 

All The Bright Places is een hartverscheurend en eye opening verhaal over twee tieners die elkaar ontmoeten boven op een toren op school, waar ze allebei van plan waren om zelfmoord te plegen. Ieder om hun eigen reden en ieder met hun eigen verhaal. Ik ben erg benieuwd naar de film en ik ga alvast zakdoekjes verzamelen. 

eind 2018


Naar welke boekverfilming kijk jij het meeste uit?

Reactie schrijven

Commentaren: 0