· 

TBR voor 2018

Januari is alweer halverwege! Dat is snel gegaan... De eerste maand van 2018 al bijna voorbij! Ik doe nog steeds niet aan een To Be Read lijst voor de gehele maand. Ik merk dat ik mij hier vaak niet aan houdt; er komt een nieuw recensie-exemplaar tussendoor of ik heb enorm zin in een ander boek. Puntje bij paaltje is het nooit een succes.

 

Wel heb ik een enorme lijst van boeken die ik graag wil lezen, vandaar dat ik heb besloten om hier een lijst van te maken. Ik heb dus een To Be Read lijst gemaakt voor het gehele jaar; 2018! Het leuke hieraan is dat ik aan het einde van het jaar terug kan kijken op mijn TBR lijst en kan afvinken welke boeken ik daadwerkelijk heb gelezen. Ook leuk voor een video, maar zo ver is het nog lang niet. 

 

In mijn nieuwste video laat ik dus zien welke 18 (waarom 18? Omdat het 2018 is! Net zoals ik een top 17 voor 2017 heb gemaakt) boeken ik graag wil lezen in 2018. Wanneer ik deze daadwerkelijk ga lezen zal ook mij benieuwen! Hebben jullie ook zo'n lijstje voor het nieuwe jaar? Of doen jullie dit al een paar jaar? Let me know! En laat ook zeker weten welke boeken er op jullie lijstjes staan!

 

- Much Love

Sacha || A Bookworm Life

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0