OVER MIJ


Mijn naam is Sacha Boelhouwer en ik ben een echte Bookworm. Daarom ben ik een Booktube kanaal begonnen zodat ik een uitlaat klep heb voor mijn passie voor boeken. Hierdoor kan ik al mijn gedachtes en meningen over boeken een plekje geven. Maar nog belangrijker; kan ik die van de lezers te weten komen! Ter ondersteuning van mijn kanaal A Bookworm Life ben ik ook actief op andere sociale media kanalen. Overal hanteer ik dezelfde positieve en benaderbare sfeer. Mijn doel is om iedereen weer enthousiast te maken over lezen, en nog belangrijker; om ze trots te maken dat ze een lezer zijn! Ongeacht leeftijd, genre voorkeur of mate van lezen.

Naast mijn Booktube kanaal ben ik ook een uitgeverij begonnen - Wolf & Dragon - met dezelfde missie; enthousiaste en trotse lezers creëren. Hierbij ligt mijn focus op het genre Young Adult en Fantasy. Ik wil iedereen laten zien hoe leuk dit genre is door deze benaderbaar te maken. De eerste twee titels zijn reeds verschenen. Animax van Mathilde de Graaf en Typewriter van Lotte van den Noort. Ik ben zo blij dat ik deze twee boeken met de wereld kan delen. 

Daarnaast bied ik meerdere diensten aan binnen het boekenvak waaronder; proeflezerschrijfcoach en binnenwerk. Geheel op freelance basis en voor elk genre boeken.

Naast bovengenoemde eigen projecten ben ik ook op andere manieren actief;

 

agenda

 

 
Instagram

facebook


NIEUWSTE VIDEO