Video's · 23 maart 2018
Wil je graag fantasy boeken lezen maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? In deze video heb ik 5 aanbevelingen voor je.
A Day in A Bookworm Life · 13 maart 2018
Ik heb alle boekverfilmingen die in 2018 uitkomen, en waar ik enorm naar uitkijk, op een rijtje gezet!

A Day in A Bookworm Life · 12 maart 2018
De tweede weekvlog staat online! Deze week behaal ik een mijlpaal in mijn schrijfproject, laat ik een piercing zetten en ga ik naar een Yalfest presentatie.
A Day in A Bookworm Life · 05 maart 2018
De eerste Weekvlog is een feit! In deze eerste vlog vertel ik over het verhaal dat ik schrijf, laat ik zien waar ik op vakantie in Oostenrijk zat en help ik het huis van mijn ouders verven!

A Day in a Writers Life · 01 maart 2018
Ik ben eindelijk begonnen met serieus schrijven en ik wil dit graag met jullie delen! In deze blogpost vertel ik wat jullie kunnen verwachten.
Video's · 27 februari 2018
Ik ben vergeten om mijn video's hier te delen zodra er nieuwe online waren. Ondertussen zijn er dus al meerdere geüpload. Hieronder een overzicht van alle recente video's die online zijn gekomen!

A Day in A Bookworm Life · 09 februari 2018
Voor iedereen die mij al wat langer kent is het geen geheim; ik ben gek van Young Adult boeken! Daar zijn meerdere redenen voor.
Video's · 05 februari 2018
Er staat weer een nieuwe video online! Hierin geef ik aanbevelingen in een nieuwe vorm. Ik zal even uitleggen hoe ik hierbij kwam.

A Day in A Bookworm Life · 01 februari 2018
Afgelopen weekend, zaterdag 27 januari om precies te zijn, was de vierde editie van YA010. Deze keer was de Centrale Bibliotheek Rotterdam de plek voor de meet & greet. Het was een gezellige middag. You don't believe me? Zie dan maar de foto's.
Video's · 31 januari 2018
Voor de maand van februari kon ik niet besluiten wat is wou lezen. Daardoor kwam ik met het idee om jullie te laten kiezen en er is al volop gestemd! Hier is de lijst zoals deze nu is.

Meer weergeven