Vormgeving Binnenwerk


Binnenwerk

€150,-

Wanneer een manuscript af is moet deze nog vormgeven worden zodat het boek kan worden gedrukt; vormgeving binnenwerk of zetwerk. Bij mij kan je het manuscript in één of meerdere Word Office documenten aanleveren en ik maak hier één mooi boek van in Adobe InDesign. Hierbij kan ik ook, naar wens, zorgen voor decoraties in het binnenwerk. Je ontvangt het manuscript van mij retour in PDF formaat. 

 Persklaar

€75,-

Bij het persklaar maken wordt het gehele manuscript voor de laatste keer gecheckt. Buiten dat de vormgeving van het binnenwerk onder de loep wordt genomen worden ook de hoerenjongen eruit gehaald, worden de afbreekstreepjes nagelopen of deze kloppen en worden andere schoonheidsfoutjes eruit gehaald. Denk hierbij aan een hoofdstuk dat eindigt met maar twee regels op een nieuwe pagina etc. Zo zitten er geen foutjes meer in voordat het naar de drukker gaat. 

 

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kun je mailen naar sachaboelhouwer@outlook.com.NOTE: alle prijzen zijn excl. BTW 

Eerder vormgegeven titels


Commentaren: 2
 • #2

  Nikki Pommer (dinsdag, 24 juli 2018 16:01)

  Ik heb Sacha gevraagd om het binnenwerk van mijn eerste boek te doen, nadat ik via Instagram op haar website terecht kwam. Na de eerste aanvraag was ze meteen duidelijk en meegaand. Door haar handelen loop ik precies op schema en kan het op tijd naar de drukkerij!

  Ik ben écht ontzettend blij met hoe het binnenwerk is geworden. Ik had niet echt een idee voor het binnenwerk - maar Sacha heeft mijn onbewuste creatieve visie weten te verwerken in het boek zonder dat ik dat zelf hoefde aan te geven.

  Door haar duidelijke instructies wordt het hele proces versoepeld. De planning was absoluut geen probleem en ik had zo het juiste binnenwerk binnen. Ze weet echt perfect in te spelen op de stijl van het boek en werkt daarnaast ook nog eens snel en enorm vakkundig. Door haar oplettendheid heb ik zelf nog een aantal dingen in het boek kunnen corrigeren - waar ik anders niet opgelet had.

  Ik ga voor mijn volgende boeken zeker naar Sacha toe en zou niet anders meer willen. Dankjewel Sacha, voor jouw ongelooflijk toffe werk - het was de finishing touch!

 • #1

  Jen Minkman (woensdag, 18 april 2018 15:41)

  Sacha is snel, professioneel en fijn om mee te werken! Ik zal haar in de toekomst zeker weer benaderen om binnenwerk voor mijn uitgeverij te maken :)