· 

Nieuwe vorm van aanbevelingen

Er staat weer een nieuwe video online waarin ik aanbevelingen doe op een beetje een andere manier. Vorige maand keer ik een soort van afkick verschijnselen nadat ik A Court of Wings and Ruin uit had. Ik wou meer van het verhaal dus besloot ik opzoek te gaan naar vergelijkbare boeken die ik kon lezen om mijn zere hart wat te verzachten. Zo kwam ik uit bij An Enchantment of Ravens en The Cruel Prince

 

Toen bedacht ik mij dat misschien meer van jullie hier weleens tegenaan lopen. Dus besloot ik om boeken aan te bevelen naar aanleiding van andere boeken. In de vorm van; 'Als je dit boek leuk vind, lees dan dit boek'. Ik ben zeker niet de bedenker van dit soort aanbevelingen. Ik heb Sasha Alsberg van Abookutopia dit ook wel eens zien doen. 

 

Laat zeker weten wat je van aanbevelingen op deze manier vindt, dan weet ik of ik het vaker ga doen! Zelf vond ik het erg leuk om te doen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0