· 

YA010 #4

Afgelopen weekend, zaterdag 27 januari om precies te zijn, was de vierde editie van YA010. Deze keer was de Centrale Bibliotheek Rotterdam de plek voor de meet & greet. Voor deze editie was er een leuke groep vrouwen te gast; Chantal van Gastel (schrijfster), Joyce Spijker (schrijfster en oprichter van Writers:community), Mascha Schoonakker (schrijfster), Chinouk Thijssen (schrijfster en Booktuber) en ikzelf waren aanwezig! 

 

 Ook deze editie konden er weer boeken geruild worden en werd er volop genoten van live muziek. Wat anders was dit keer was de opzet van het evenement. Voorheen was YA010 een speeddate waarin de genodigden verspreid waren over de bibliotheek en de bezoekers in groepjes werden opgedeeld onder de genodigden. Na 20 minuten van leuke gesprekken en brandende vragen wisselde de groepjes van genodigden. Zo kon iedereen elkaar spreken en werd het geheel afgesloten met een borrel! Dit keer was het een 'standaard' meet & greet. 

 

Hoewel de speeddate opzet mijn voorkeur heeft, was deze editie weer super gezellig. Er kwamen een hoop bekende en onbekende gezichten langs en er werd volop gebabbeld over schrijven, verfilmingen, de nieuwste boeken en welk sociaal medium nou het beste is. Kortom een geslaagde middag. 

 

You don't believe me? Zie dan maar de foto's. A picture tells more than a thousand words...

Reactie schrijven

Commentaren: 0