· 

Jullie kiezen mijn TBR


Zoals jullie misschien wel (of niet) weten vind ik het altijd erg moeilijk om te beslissen wat ik moet lezen. Zeker als ik op vakantie ga. Dit is de reden dat ik besloot om jullie, mijn kijkers, te laten beslissen wat ik ga lezen in de maand februari. In bovenstaande video leg ik uit hoe dit precies in zijn werk gaat en op welke boeken er gestemd kan worden. 

 

Er zijn super leuke reacties binnen gekomen en er is volop gestemd. Ik heb alle punten tot nu toe bij elkaar opgeteld. Hier is de volgende lijst uit gekomen >>>

 

Mijn eigen lijst houd ik up-to-date zodat elke keer als ik toe ben aan een nieuw boek in februari, ik alleen maar op de lijst hoef te kijken. Het ziet er in ieder geval naar uit dat ik ga beginnen met Cress van Marissa Meyer!

Reactie schrijven

Commentaren: 0